Surface Laptop 4
Doe het allemaal met stijl, prestaties en snelheid

Veel sneller dan de Surface Laptop 3 met een batterijcapaciteit tot wel 19 uur is de Surface Laptop 4 de mobiele krachtpatser voor op kantoor, thuis en onderweg. Val op tijdens HD-videogesprekken, leg ideeën vast op het PixelSense™-touchscreen en geniet van meeslepende Dolby Atmos®-audio.

De Surface Laptop 4 is in twee verschillende formaten verkrijgbaar (13.5 inch en 15 inch) zodat er ook voor jou een perfecte Surface Laptop 4 beschikbaar is.

Surface Laptop 4

Uitzonderlijke prestaties

Kiezen voor de Surface Laptop 4 is kiezen voor kracht en stijl. De Surface Laptop 4 kan worden uitgevoerd met Intel of AMD Ryzen processoren welke speciaal zijn aangepast aan de Surface.

Uitzonderlijke prestaties, connectiviteit en draagbaarheid. Welk model je ook kiest. Gamen, foto- of video bewerken, 4K streamen of gewoon je dagelijkse kantoorwerkzaamheden. De Surface Laptop 4 is er klaar voor.

Vanzelfsprekend zijn er voor de Surface Laptop verschillende accessoires beschikbaar en kun je de Laptop 4 inzetten op de manier die het beste bij jouw werk past.

Is de Surface Laptop niet helemaal geschikt voor jouw dagelijkse werkzaamheden of ben je toch op zoek naar een wat compacter model? Kijk dan eens op onze productpagina welke Surface modellen er allemaal beschikbaar zijn of kom bij ons langs op het Ecopark in Emmeloord.