Home / Security / ESET / ESET Internet Security

ESET Internet Security

Internet security biedt bescherming tegen internetbedreigingen zoals virussen, malware en ransomware op al je apparaten die verbonden zijn met het internet.

Waarom ESET Internet Security?

Bescherming op meerdere apparaten

Mensen zijn dagelijks online op verschillende apparaten. Voor een volledige beveiliging is het aan te raden om al deze apparaten te beschermen met internetbeveiliging. ESET’s Internet Security is onder andere beschikbaar  voor Windows, Mac en Android. Voor Windows gebruik je ESET Internet Security, voor de bescherming voor  Mac-apparaten ESET Cyber Security Pro en voor Android is ESET Mobile Security beschikbaar.

Veilig online bankieren

Voorkom ongeautoriseerde toegang tot je computer of misbruik van jouw gegevens en blijf veilig tijdens het regelen van je bankzaken. ESET Internet Security biedt niet alleen bescherming tijdens het internetbankieren, maar voorziet gebruikers ook van een speciaal beveiligde browser. Deze browser maakt het mogelijk om veilig online te betalen en biedt veilige toegang tot e-wallets. Zo kun je online betalingen zorgeloos uitvoeren.

Beveiliging van IoT

Slimme apparaten, ook wel Internet of Things genoemd, spelen een steeds grotere rol in het huishouden. Met behulp van de Connected Home Monitor in ESET Internet Security houd je controle over je netwerk. Ook kun je je router router en slimme apparaten testen op kwetsbaarheden en ongewenste toegang tot je webcam blokkeren.

Wat is de unieke kracht van ESET Internet Security?

Legendarische antivirustechnologie

Deze technologie beschermt je samen met 110 miljoen gebruikers wereldwijd tegen ransomware en andere typen malware met de bekroonde en vertrouwde meerlaagse bescherming van ESET.

Privacybescherming – Met de functies Persoonlijke Firewall en Webcambeveiliging voorkom je ongeautoriseerde toegang tot je computer, webcam en misbruik van je persoonlijke gegevens. Met ESET Veilig Internetbankieren zijn persoons- en betaalgegevens veilig tijdens het online winkelen of bankieren.

Anti-diefstal – De anti-diefstalfunctie beveiligt jouw apparaat door deze te volgen in geval van diefstal of verlies en identificeert de dieven via de ingebouwde camera van het apparaat.

Minimale systeembelasting – Door middel van de Gamer Mode kun je langer online gamen, werken en/of surfen zonder enige vertraging en afleidende pop-ups.

Snelle en eenvoudige installatie – ESET Internet Security is eenvoudig te installeren en te upgraden. De beveiliging is zo ontworpen dat iedere gebruiker alle routinetaken eenvoudig kan instellen. Ook kun je je eigen profiel verder configureren met meer dan 150 gedetailleerde instellingen.

In het kort:

  • Geavanceerde internetbeveiliging voor meerdere apparaten
  • Ontwikkeld voor de dagelijkse webgebruiker
  • Eenvoudige installatie
  • 24/7 bescherming