Home / Security / ESET / ESET Secure Business

ESET Secure Business

Wil je echt goede beveiliging op alle computers en servers maar ook je eigen e-mailserver optimaal beveiligen dan is ESET Secure Business voor jouw bedrijf de beste oplossing!

ESET Secure Business is de complete zakelijke bundel die bescherming biedt voor alle werkplekken, alle servers – inclusief de fileserver – en bovendien geavanceerde beveiliging biedt tegen e-mail bedreigingen, phishing, spam en andere gevanceerde aanvallen.

Jouw bedrijfsnetwerk en e-mail beveilig je met ESET Secure Business.

ESET Secure Business bevat de volgende beveiligingsoplossingen:
  • Endpoint Antivirus
  • Mail Security
  • Mobile Security
  • File Security
  • Endpoint Security
  • Remote Management

ESET Endpoint Antivirus

Biedt solide antivirus- en antispyware-beveiliging, zowel voor computers en laptops die op Windows draaien als onder OS X.

De bekroonde technologie van ESET biedt perfecte bescherming tegen geavanceerde malware met lage systeembelasting en ongeëvenaarde snelheid en kan zo bescherming bieden tegen ransomware, gerichte aanvallen blokkeren, datalekken voorkomen en zero-dayaanvallen voorkomen.

ESET Mail Security

ESET Mail Security doorzoekt en filtert alle e-mailberichten op malware en spam om te voorkomen dat verkeerde berichten de mailboxen van gebruikers bereiken. ESET Mail Security is gebaseerd op de bewezen NOD32-technologie en vormt daarmee een essentiële eerste verdedigingslinie voor de beveiliging van uw netwerk. ESET Mail Security biedt de optimale beveiliging van de Microsoft Exchange Server van jouw bedrijf en de mailboxen van jouw collega’s!

Mobile Security

ESET NOD32® proactieve technologie is geoptimaliseerd voor mobiele platformen en biedt realtime bescherming voor alle applicaties en bestanden. Inclusief Anti-Phishing en Application Control. Voor iOS-apparaten, kun je op afstand instellingen en beperkingen pushen om de veiligheid van jouw zakelijk iOS apparaten te verbeteren. Met Anti-Diefstal kun je op afstand vergrendelen / ontgrendelen en gegevens wissen, voor zowel Android als iOS-apparaten

File Security

Antivirus- en antispywarebescherming verwijdert alle typen bedreigingen, inclusief virussen, rootkits, wormen en spyware. De Advanced Memory Scanner bewaakt het gedrag van kwaadaardige processen en optioneel scannen vanuit de cloud zorgt voor nog betere prestaties en detectie.

Endpoint Security

ESET Endpoint Security biedt alle voordelen van ESET Endpoint Antivirus, plus Two-Way Firewall, Web Control, Botnet Protection, en nog veel meer. Met deze oplossing kun je ervoor kiezen om ofwel ESET Endpoint Security ofwel ESET Endpoint Antivirus op individuele werkstations te installeren, ongeacht of deze draaien onder Windows of onder OS X.

Remote Management

Of het nu gaat om werkstations die draaien onder Windows, Mac, of Linux of om virtuele machines en smartphones, je kunt de beveiliging van jouw bedrijfsnetwerk altijd vanuit één punt beheren. Installeer de beveiligingssoftware op afstand en je krijgt meteen overzichten van de beveiliging van jouw netwerk!