Home / ACF Protect

Werk veiliger met ACF Protect

ACF Protect zorgt voor een productieve, beschikbare maar vooral veilige werkplek

ICT beveiliging is belangrijk, gewoon essentieel voor ieder bedrijf, dus ook voor jouw bedrijf! Met ACF Protect zorgen wij voor een veiligere werkplek en/of cloudomgeving. Door actieve monitoring van jouw werkplek(ken) en/of server(s) te combineren met de geavanceerde antimalware oplossingen van ESET zorgen wij voor een veilige, up-to-date en beschikbare werkplek of ICT-omgeving.

Snelle detectie van problemen
Door actieve monitoring worden problemen sneller gedetecteerd en dus ook sneller verholpen. Aanstaande problemen worden vaak op voorhand al gedetecteerd en al verholpen voordat er daadwerkelijk een probleem ontstaat.

Altijd up-to-date
Updates en beveiligingspatches zijn een must voor een veilige ICT omgeving. Met ACF Protect zorgen wij voor geautomatiseerde updates en patchmanagement. Hierdoor is jouw werkplek of jouw ICT omgeving veiliger en beter bestand tegen aanvallen.

Geavanceerde antimalware
Optimaal beveiligt tegen malware en virussen door de uitgebreide beveiligingsoplossingen van ESET.

Hogere productiviteit
Door een up-to-date werkplek, geavanceerde antimalware, actieve monitoring en additionele geavanceerde cloudbeveiliging is je werkplek beter beschermd tegen virussen en aanvallen en worden problemen sneller gedetecteerd. Hierdoor is je werkplek beter beschikbaar en heb je minder last van uitval.

ICT beveiliging is een vereiste voor ieder bedrijf

“‘Wat valt er nou bij ons te halen?’  In gesprekken met ondernemers horen we deze vraag helaas maar al te vaak. Als MKB-bedrijf ben je over het algemeen geen doelwit van een gerichte aanval. Maar cybercriminelen ‘schieten met hagel’ en vallen ieder bedrijf aan die ze tegenkomen. Ransomware aanvallen, phishing en andere cybercriminaliteit zijn aan de orde van de dag en alleen de geslaagde aanvallen bij grote organisaties komen in het nieuws. Terwijl dagelijks vele (kleine) MKB-bedrijven ook slachtoffer worden van cybercriminaliteit.
Iedere organisatie heeft een basisbeveiliging nodig om op een verantwoorde wijze te kunnen blijven ondernemen en met de verschillende ACF Protect pakketten kunnen wij voor ieder bedrijf een op maat gemaakte beveiligingsoplossing realiseren.”

Emiel Brinkman - ACF Bentveld

Wat is ACF Protect?

Actieve monitoring
Door actieve monitoring kan de integriteit van afzonderlijke systemen (zoals computers, laptops of servers) of van volledige netwerken in de gaten gehouden worden. Onze servicedesk wordt gewaarschuwd over potentiële problemen voordat deze daadwerkelijk problemen of onderbrekingen veroorzaken. Hierdoor kunnen wij sneller handelen en problemen vaak al oplossen voordat ze daadwerkelijk een probleem worden.

Altijd up-to-date en automatische oplossingen voor veelvoorkomende problemen
Met ACF Protect zorgen wij voor de updates en beveiligingspatches. We kunnen snel actief (na goedkeuring) op je werkplek aan de slag en veelvoorkomende problemen kunnen vaak automatisch worden opgelost. Hierdoor blijft je systeem veiliger en voorkom je uitval.

Geavanceerde antivirus
De basis van ACF Protect bevat de geavanceerde Endpoint Protection van ESET. Met uitgebreide antimalware en antivirus voor werkplekken, bestandsbeveiliging en een centraal managementportal zijn de antimalware producten van ESET momenteel maatgevend in de markt.

ACF Protect bundels:

ACF Protect Basic

€ 6,00
Per werkplek

Antivirus & antimalware

Monitoring & updates

Encryptie

Geavanceerde detectie via de cloud

Volledige cloud en e-mailbeveiliging

ACF Protect Standard

€ 7,50
Per werkplek

Antivirus & antimalware

Monitoring & updates

Encryptie

Geavanceerde detectie via de cloud

Volledige cloud en e-mailbeveiliging

ACF Protect Premium

€ 9,00
Per werkplek

Antivirus & antimalware

Monitoring & updates

Encryptie

Geavanceerde detectie via de cloud

Volledige cloud en e-mailbeveiliging

Meer informatie nodig?

We hebben alle informatie samengevat in een overzichtelijke brochure. Wil je meer weten? Download dan direct de Whitepaper via onderstaande button.