Home / Security

Security speelt een steeds belangrijkere rol in het bedrijfsleven en dat zou ook moeten gelden voor jouw bedrijf. Het geregistreerde aantal cybercrime misdrijven is de afgelopen jaren enorm gegroeid. De wijze waarop cybercriminelen handelen wordt steeds geavanceerder. Daarnaast is ieder bedrijf steeds afhankelijker geworden van een goed functionerende en veilige ICT omgeving. Dat geldt dus ook voor jouw bedrijf!   

“IT Beveiliging is van ESSENTIEEL belang voor ieder bedrijf, dus ook jouw bedrijf!”

Het is tijd voor actie

Door het bedrijfsnetwerk goed te beveiligen tegen bedreigingen van buitenaf voorkom je dat de werkzaamheden stil komen te liggen. Dit geldt natuurlijk ook voor de cloud omgeving en de systemen waarop je werkt. Daarnaast voorkom je met een goede beveiliging dat je bedrijfsdata wordt gestolen of onbruikbaar wordt gemaakt. Wat zijn bij jouw bedrijf de consequenties wanneer je geen toegang meer hebt tot je bestanden of een deel van je data wordt gestolen?

Beveilig jouw bedrijf tegen cybercriminaliteit

Een goede beveiliging begint met een goede Endpoint Security maar dat is lang niet meer voldoende. Multi Factor Authenticatie, Data Leakage Prevention en Update & patchmanagement zijn voorbeelden van oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrijf veiliger is tegen cybercriminaliteit. En dan mag je natuurlijk een back-up niet vergeten!

Door verschillende oplossingen met elkaar te combineren kunnen wij voor ieder bedrijf een passende ICT Security oplossing op maat bieden. Natuurlijk werken we ook samen met betrouwbare partners voor een optimale beveiliging van jouw ICT omgeving. 

Security

Veilig werken met ACF Protect

ICT Security wordt vaak als kostbaar ervaren en wanneer je de zaken echt uitgebreid aanpakt dan kan het inderdaad vrij kostbaar worden. Maar niet voor ieder bedrijf is een extreem uitgebreide ICT beveiligingsoplossing nodig. Soms is een goede Endpoint Protection en Update & Patchmanagement van de systemen voldoende om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s veilig kunnen werken.  

Om de verschillende oplossingen overzichtelijker te maken hebben we de ACF Protect pakketten ontwikkeld. In de verschillende ACF Protect pakketten worden belangrijke IT beveiligsoplossingen gecombineerd zodat je voor een vast bedrag per maand jouw werkplek(ken) goed beveiligd.

De ACF Protect pakketten zijn goed te combineren zodat jij een op maat gemaakte beveiligingsoplossing voor jouw bedrijf creëert.

Lees hier meer over ACF Protect.