Home / Security / ESET

ESET

ESET Nederland is onze kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt het toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie.

Vanwege de grote diversiteit aan uitmuntende producten en diensten en zeer prettige samenwerking en ondersteuning hebben wij enkele jaren geleden besloten samen te gaan werken met ESET als beveiligingspartner. Wij adviseren verschillende oplossingen voor verschillende typen gebruikers en bedrijven. Onderstaand een korte opsomming van onze oplossingen:

ESET Platinum Partner

ESET Platinum Partner
ACF Bentveld is al enkele jaren trots ESET Gold Partner. In 2022 hebben we echter de stap kunnen zetten naar het ESET Platinum Partnerschap!
Dit partnerschap is tot stand gekomen door het behalen van diverse certificeringen van onze ICT collega’s en het aantoonbaar uitrollen van geavanceerde ICT beveiligingstrajecten in samenwerking met de medewerkers van ESET.
Daarnaast werken wij nauw samen met de specialisten van ESET Nederland op zowel technisch als strategisch vlak. Dit om ervoor te zorgen dat wij de beste beveiligingsoplossingen kunnen blijven bieden zodat jij als ondernemer vertrouwd kan blijven ondernemen.

ESET Partner Council

Naast het ESET Platinum Partnerschap nemen wij ook deel aan het ESET Partner Council waarin een selecte groep ICT bedrijven heeft mogen plaatsnemen. Het Partner Council biedt ons directe ingangen bij ESET Nederland en wij zijn door deelname aan dit council als één van de eerste ICT bedrijven in Nederland op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten van ESET.

ESET