Home / Security / ESET

ESET

ESET Nederland is onze kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt het toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie.

Vanwege de grote diversiteit aan uitmuntende producten en diensten en zeer prettige samenwerking en ondersteuning hebben wij enkele jaren geleden besloten samen te gaan werken met ESET als beveiligingspartner. Wij adviseren verschillende oplossingen voor verschillende typen gebruikers en bedrijven. Onderstaand een korte opsomming van onze oplossingen:

ESET Gold Partner

ACF Bentveld is al enkele jaren trots ESET Gold Partner. Dit partnerschap is tot stand gekomen door het behalen van diverse certificeringen van onze ICT collega’s en het aantoonbaar uitrollen van geavanceerde ICT beveiligingstrajecten in samenwerking met de medewerkers van ESET.

ESET Partner Council

Naast het ESET Gold Partnerschap nemen wij ook deel aan het Partner Council waarin een selecte groep ICT bedrijven heeft mogen plaatsnemen. Het Partner Council biedt ons directe ingangen bij ESET en wij zijn door deelname aan dit council als één van de eerste ICT bedrijven in Nederland op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten van ESET.  Ook worden wij door ons actieve lidmaatschap als één van de eerste partners op de hoogte gebracht van actuele bedreigingen.

ESET