Home / Over ons / Onze partners

Onze partners

ACF Bentveld heeft met vele gerenommeerde bedrijven een partnership. Deze lichten wij graag uit.

HP Preferred partner
HP Preferred partners zijn de meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-resellers binnen de branche. Partners zijn geautoriseerd om advies te geven en oplossingen aan te bieden die het werken gemakkelijker maken. Volgens HP hebben preferred partners het beste voor met uw onderneming en leveren u een optimale oplossing. Om preferred partner van HP te worden hebben we bij ACF Bentveld de juiste kennis op moeten doen om u zo goed mogelijk te bedienen. Hiervoor hebben we bij HP een speciale toets moeten afleggen. Deze toets hebben we met een positief resultaat voltooid.

 

ESET Gold partner
ACF Bentveld is al enkele jaren trots ESET Gold Partner. Dit partnerschap is tot stand gekomen door het behalen van diverse certificeringen van onze ICT collega’s en het aantoonbaar uitrollen van geavanceerde ICT beveiligingstrajecten in samenwerking met de medewerkers van ESET.

 

Microsoft Silver partner – for small & mid market solutions
Op basis van verschillende competenties gekoppeld met klantreferenties mogen wij ons Microsoft Silver partner noemen. Dit houdt in dat wij voldoen aan een bepaald kennisniveau waarmee we de juiste oplossing kunnen aanbieden voor een specifiek probleem. ACF Bentveld is Silver partner voor de ‘small & mid market solutions’ ofwel het MKB.

 

The Feedback Company
Feedback en reviews zijn tegenwoordig steeds belangrijker voor bedrijven. Door de komst van vele platformen als fora, vergelijkingssites, blogs en social media, kunnen consumenten steeds vaker hun mening geven. Mond-tot-mond of online mouse-to-mouse reclame heeft steeds meer invloed.

 

ACF Bentveld is van mening dat klantfeedback werkt en wanneer je dit goed faciliteert, ontwikkel je een betrouwbaar online klantfeedback systeem.