Home / Over ons / Onze partners

Onze partners

ACF Bentveld heeft met een aantal gerenommeerde bedrijven een partnership. Wij werken met deze bedrijven samen vanwege de uitmuntende kwaliteit van hun diensten en/of producten en uiteraard de bijbehorende hoge service die wij van partners mogen verwachten. Onderstaand een overzicht van een (deel) van onze partners:

HP Preferred partner
HP Preferred partners zijn de meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde HPE IT-resellers binnen de branche. Partners zijn geautoriseerd om advies te geven en oplossingen aan te bieden die het werken gemakkelijker maken. Volgens HP hebben preferred partners het beste voor met uw onderneming en leveren u een optimale oplossing. Om preferred partner van HP te worden hebben we bij ACF Bentveld de juiste kennis op moeten doen om u zo goed mogelijk te bedienen.

HP Preferred Partner

ESET Gold partner
ACF Bentveld is trots ESET Platinum Partner. Dit partnerschap is tot stand gekomen door het behalen van diverse certificeringen van onze ICT collega’s en het aantoonbaar uitrollen van geavanceerde ICT beveiligingstrajecten in samenwerking met de medewerkers van ESET.

Naast het ESET Partnerschap nemen wij ook deel aan het Partner Council waarin een selecte groep ICT bedrijven heeft mogen plaatsnemen. Het Partner Council biedt ons directe ingangen bij ESET en wij zijn door deelname aan dit council als één van de eerste ICT bedrijven in Nederland op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten van ESET. Ook worden wij door ons actieve lidmaatschap als één van de eerste partners op de hoogte gebracht van actuele bedreigingen.

ESET Nederland is voor ons niet alleen een leverancier van ICT beveiligingsproducten maar is voor ons een strategisch ICT partner. Samen met het team van ESET Nederland werken wij naar een dienstverlening met een focus op ICT beveiliging en daardoor een veiliger Nederland.

Microsoft Silver partner – for small & mid market solutions
Op basis van verschillende competenties gekoppeld met klantreferenties mogen wij ons Microsoft Silver partner noemen. Dit houdt in dat onze technische collega’s verschillende trainingen hebben gevolgd en diverse certificeringen hebben behaald waardoor wij de juiste oplossingen kunnen bieden voor specifieke problemen of vragen.

ACF Bentveld is Microsoft Silver partner voor de ‘small & mid market solutions’ ofwel het MKB. Dankzij dit partnerschap weten we alles over de nieuwste functionaliteiten, belangrijke updates en de laatste innovaties. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid direct contact te leggen met de specialisten van Microsoft.

Dit biedt niet alleen ons als ICT bedrijf voordelen maar is natuurlijk ook positief voor onze klanten. Wij kunnen er hierdoor voor zorgen dat er altijd kan worden gekozen voor de best passende oplossing voor jouw bedrijf!

Microsoft Silver Partner

Acronis Partner

Back-up en een goed Disaster Recovery plan maken tegenwoordig een belangrijk onderdeel uit van het beveiligingsbeleid van een organisatie.

Want ondanks alle beveiligingsmaatregelen aan de voorzijde zien wij helaas dat ruim 85% van de beveiligingsincidenten worden veroorzaakt door menselijk falen.

Een goede back-up en Disaster Recovery oplossing is dus van cruciaal belang voor de continuïteit van een organisatie.

Hierom zijn wij al jaren partner van Acronis deze trouwe partner voorziet ons en onze klanten van een betrouwbare Backup oplossing.