Home / Hardware / Microsoft Surface Modellen

Er zijn verschillende modellen van de Microsoft Surface beschikbaar. De 2-in-1 modellen combineren de flexibiliteit en draagbaarheid van een tablet met de rekenkracht en de volledige Windows 11 ervaring van een laptop. De laptops zijn uiteraard ook allen voorzien van touchscreen en ideaal te combineren met de verschillende beschikbare accessoires.

2-in-1 PC's

Surface Pro 8

Ultra licht, veelzijdig, snel en een krachtige batterij om de hele dag te kunnen werken. De Surface Pro 8 combineert de kracht van een laptop en een 13 inch touchscreen met een hoge resolutie. De ideale 2-in-1 voor dagelijks gebruik voorzien van twee Thunderbolt 4 poorten.

Surface Pro 8

Surface Pro X

Ultra-licht, ultra-dun, snel en een krachtige batterij om de hele dag te kunnen werken. De Surface Pro X combineert de kracht van een laptop en een 13 inch touchscreen met een hoge resolutie. De perfecte 2-in-1 voor dagelijks gebruik.

Surface Pro X

Surface Go 3

De meest compacte 2-in-1 in het Microsoft Surface portfolio. Een haarscherp 10 inch scherm en prima specificaties waardoor deze compacte Windows 10/11 tablet/laptop perfect is voor de mobiele medewerker die overal wil kunnen werken. Accessoires in verschillende kleuren verkrijgbaar – er is altijd een geschikte Surface Go voor jou!

Surface Go 3

Laptops

Surface Laptop Go

Surface Laptop Go 2

12.4 inch touchscreen en krachtige specificaties. De Surface Laptop Go 2 is jouw laptop voor thuis, op kantoor of bij de klant. Geoptimaliseerd voor Windows 11 en hybride werken met HD-camera en verbeterde microfoon.

Surface Laptop Studio

Surface Laptop Studio

De Surface Laptop Studio is de meest veelzijdige, flexibele en krachtige Surface. Schakel moeiteloos om van volledige laptop-mode naar tablet of creator mode. Werk zoals jij wil met de Surface Laptop Studio.

Surface Laptop 5

Surface Laptop 5

Kracht, stijl en veiligheid gecombineerd in de Surface Laptop 5. Kies de configuratie die het best bij jouw werkwijze past.

Surface Accessoires

Surface Type Cover

Toetsenbord en bescherming van het scherm voor de Pro, Pro X en de Go.

Surface Pen

Voor iedere Surface is een perfecte Surface Pen beschikbaar. Laat je creativiteit de vrije loop met de Surface Pen of Surface Pen 2.

Surface Dock

Maak van jouw Surface een complete werkplek door gebruik te maken van de Surface Dock.

Modern Mobile Mouse

Maak jouw werkplek compleet met de Bluetooth Modern Mobile Mouse.