Home / Telefonie

Ondanks dat er tegenwoordig op veel verschillende manieren worden gecommuniceerd blijft bellen toch een van de meest gebruikte communicatiemethodes in het bedrijfsleven. Of het nu gaat om mobiel bellen of een telefooncentrale voor je bedrijf, telefonie draait tegenwoordig om gemak en beschikbaarheid.

Bereikbaarheid die bij jou past

Bel je alleen mobiel en wil je ook alleen mobiel bereikbaar zijn voor jouw klanten dan hebben we daarvoor de juiste mobiele abonnementen beschikbaar.

Is alleen mobiel bellen niet voldoende voor jouw bedrijf dan is een VoIP centrale in de cloud vaak de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf. Zonder grote investeringen krijg je, wanneer je gebruik gaat maken van een VoIP centrale, een volledige telefooncentrale in de cloud. Je kunt kiezen voor een lokaal nummer voor jouw regio of een algemeen zakelijk nummer (zoals 088 of 085)

Zo’n VoIP centrale is al beschikbaar en geschikt voor één toestel en één persoon maar kan uiteraard ook worden gebruikt voor bedrijven met meerdere locaties en grote hoeveelheden werknemers. 

“Wij maken communiceren niet alleen eenvoudiger maar ook efficiënter.”

De voordelen van VoIP

  • Gratis bellen binnen je bedrijf 
  • Eenvoudige doorschakel mogelijkheden
  • Inrichting belgroepen, keuzemenu’s en nachtschakeling  
  • Vast-mobiel integratie 
  • Werkplek inrichting op maat 

Tarieven
Als erkend aanbieder van VoIP, zijn we verplicht om onze tarieven openbaar te stellen. Maar daarnaast willen we ook gewoon zo transparant mogelijk zijn. We hebben immers niets te verbergen. Om je het zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een korte versie gemaakt waar de meest voorkomende tarieven in staan. Bel je regelmatig naar de andere kant van de wereld? Dan biedt de uitgebreide versie uitkomst.
Download hier onze tarievenkaart.

Mobiel bellen

Als drukke zzp’er of mkb-ondernemer telt elke minuut. Je wilt altijd bereikbaar zijn en mobiel bellen wanneer het jou uit komt. Je zit niet te wachten om uitgebreid uit te zoeken welke mobiele abonnementen het beste bij je passen. Dat snappen we als geen ander.

Eén ding is zeker: ACF Bentveld biedt, in samenwerking met KPN, de beste kwaliteit tegen scherpe tarieven. Zo profiteer je onder andere van speciale zakelijke modules. Kies ervoor om onderling gratis met collega’s te bellen of om samen met hen een groepstegoed te delen met een groepsbundel.

ACF Bentveld biedt:

  • Onbeperkt bellen/ sms in Nederland
  • Verschillende databundels
  • Groepsabonnement
  • Multi-sim mogelijk
  • Eén heldere factuur

Vanaf € 23,40 (exclusief 21% BTW) per maand

Bel je alleen mobiel, heb je een complete VoIP centrale nodig voor jouw bedrijf of zie je toch meer in een vast-mobiel integratie?
Wij hebben altijd de meest geschikte telefonie oplossing voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over onze telefonie oplossingen neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.