Home / Hardware

Overweeg je de aanschaf van nieuwe ICT-hardware, zoals computers, laptops, tablets, smartphones, printers, servers of een compleet netwerk?

Als je een topprestatie van je personeel verwacht, zorg dan allereerst voor goed gereedschap. ACF Bentveld heeft ruime ervaring in het geven van advies voor de aanschaf van ICT-middelen.

HP computers, laptops en monitoren

Bij ACF Bentveld zijn wij vrij kieskeurig. Zeker ook als het gaat om de producten die we verkopen. Hoewel de markt continue in beweging is en er veel zaken veranderen adviseren en verkopen wij toch al flink wat jaren computers, laptops, printers en monitoren van Hewlett Packard (HP).

Daarnaast zijn wij Microsoft Surface Partner en kunnen wij, voor de echt mobiele gebruiker, de verschillende Microsoft Surface laptops en 2-in-1’s adviseren.

HP is betrouwbaar en toonaangevend

HP is al jaren één van de meest betrouwbare en toonaangevende ICT hardware producenten in de wereld en niet meer weg te denken uit de zakelijke markt. De verschillende producten zijn snel, stabiel en robuust en de service van HP is uitmuntend. Dit biedt niet alleen ons voordelen maar hierdoor kunnen wij ook onze klanten weer snel op weg helpen.

Laptops

De voordelen van HP ProBook, HP EliteBook of HP ZBook

  • Stevige behuizing (natuurlijk adviseren wij wel om voorzichtig met de laptops om te gaan)
  • Windows 10 Pro
  • De laptops worden geleverd met snelle SSD schijven en krachtige processoren
  • Dankzij het mooie design kun je met deze laptops overal voor de dag komen
  • Voorzien van bijvoorbeeld een vingerafdruksensor en BIOS security voor extra beveiliging

Desktop computers

De HP ProDesk serie bestaat uit een grote reeks desktop computers voor zakelijk gebruik. De formaten van deze computers variëren van een mini model tot een towermodel maar alle HP ProDesk computers geleverd door ACF Bentveld zijn tegenwoordig voorzien van een zeer krachtige processor, voldoende werkgeheugen en natuurlijk een SSD schijf om snel te kunnen werken. Dit maakt deze modellen, zoals bijvoorbeeld de HP ProDesk 400 tot een zeer populair model in het MKB.

Monitoren

Ook voor goede monitoren is HP ons ‘huismerk’. De HP EliteDisplay serie hebben we in drie verschillende formaten (21,5 inch, 24 inch en 27 inch) beschikbaar. Deze schermen hebben de volgende eigenschappen:
  • In hoogte verstelbaar
  • Bijna randloos scherm
  • Veel verschillende aansluitmogelijkheden (VGA, HDMI, DisplayPort en USB)
  • Full HD resolutie
Door al deze eigenschappen vormen deze schermen de ideale monitoren voor de zakelijke omgeving om dagelijks op te werken.
Hardware

Wil je meer informatie over de verschillende opties en mogelijkheden qua nieuwe hardware voor jouw bedrijf? Neem dan met ons op via onderstaande knop!

Uiteraard kun je ons ook bellen op 0527-858585 of langskomen bij ons op locatie – in onze showroom kunnen we je diverse modellen laptops, computers en schermen tonen.