Home / Over ons / Ons bedrijf

Ons bedrijf

ACF Bentveld is het ICT-bedrijf van de Noordoostpolder en omstreken welke uw ICT-omgeving, groot of klein, met de grootst mogelijke zorg aanlegt, onderhoudt en vernieuwt.

Kenmerkend
Waar wij voor staan? Transparantie, daadkracht en een full service aanpak. Met meer dan 25 jaar ervaring mag ACF Bentveld zich een deskundige en betrouwbare ICT partij noemen. Onze werkwijze kenmerkt zich door grondig onderzoek en een gedegen advies. Wij zorgen voor een productieve, beschikbare en veilige ICT-omgeving voor onze klanten. Van ZZP-er tot groter MKB bedrijf met enkele honderden werkplekken. ACF Bentveld is hét ICT-bedrijf voor de MKB-bedrijven in de regio.

Nazorg
Na de installatie van uw nieuwe systeem kan je ons ook inschakelen voor onderhoud en beheer. Onze systeembeheerders helpen je op locatie of op afstand bij het oplossen van eventuele problemen. Bij ons heb je direct een expert aan de lijn. Een vast moment in de week voor technische ondersteuning en beheer bij op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Onze focus ligt op jouw ICT-omgeving, zodat jij je kunt focussen op je organisatie.

Vernieuwing
De vooruitstrevendheid van ACF Bentveld komt terug in de slogan ‘ICT voor nu en straks’. Wij spelen in op nieuwe ontwikkelingen om je oplossingen te kunnen bieden die aansluiten op jouw wensen van nu én de toekomst.

Diensten
De full service aanpak vertaalt zich naar een totaalpakket aan automatiseringsproducten en -diensten. Eén aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op ICT-gebied:

  • ICT beheer
  • Hard- en software
  • Inrichten en onderhouden van werkplekken
  • Clouddiensten zoals Office365, Microsoft Azure en online back-up
  • Security diensten zoals antimalware, firewalls, anti-spam, back-up en Disaster Recovery
  • Telefonie

Breed palet
Door de nauwe samenwerking met onze zusterbedrijven Mijn OfficeXpert en reclamebureau NUGTR verbreden we onze dienstverlening. Zo zetten we Mijn OfficeXpert in voor kantoorartikelen, -meubilair, projectinrichting en printoplossingen. We koppelen je graag aan NUGTR wanneer je op zoek bent naar een specialist in websites en apps, logo en huisstijl, auto- en gevelreclame.

Klanten
Wij bouwen graag een duurzame relatie op met onze klanten. Door de jaren heen is ons klantenbestand behoorlijk gegroeid. Daar zijn we trots op! Partijen die al vertrouwen in ons getoond hebben zijn o.a. de Gemeente Noordoostpolder, SKN Kinderopvang, Helder Financiële Diensten, Mateboer Groep, Den Hartigh, Groothuisbouw, Kwekerij Baas, Cogas, MCM Marknesse, Level One, Exult, RM Accountants en de Orchideeënhoeve.