Home / Cloud

Werken in de cloud is flexibel, veilig, efficiënt en vaak kostenbesparend. In de Cloud werken betekent dat je programma’s en gegevens op elke locatie en op ieder apparaat bereikbaar zijn. Zo kun je, zolang je beschikt over een werkende internetverbinding, altijd en overal werken.  

Werken in de Cloud is veilig. Voor ieder bedrijf is er een passende cloudoplossing beschikbaar, maar niet iedere cloudoplossing is geschikt (of nodig) voor ieder bedrijf.  

“Wij helpen je graag in de overstap naar een geschikte cloudoplossing voor jouw bedrijf.”

Werk flexibel, veilig en efficiënt

Dat kan Microsoft 365 of Microsoft Azure zijn, maar misschien is voor jouw bedrijf een online back-up of een Disaster Recovery oplossing met een optimale RPO en RTO wel het meest geschikt. Samen werken we naar de meest optimale inrichting voor jouw bedrijf zodat jij en je collega’s optimaal kunnen blijven presteren. 

Onze cloud-oplossingen:

In vier stappen naar de optimale oplossing voor jouw bedrijf:

Onderzoek en inventarisatie

Gezamenlijk inventariseren wij de huidige omgeving en de wensen en eisen. Wat is de beste situatie voor jouw bedrijf?

Advies

Op basis van de inventarisatie adviseren wij de oplossing die het beste bij jouw bedrijf en jouw werkwijze past.

Implementatie

De implementatie wordt in fases uitgevoerd. We begeleiden je uiteraard in het gebruik zodat jij en je collega's de nieuwe omgeving optimaal gaan benutten.

Beheer en onderhoud

Vanzelfsprekend onderhouden en beheren wij de nieuwe ICT-omgeving en zorgen ervoor dat deze omgeving mee blijft groeien met jouw bedrijf!