Home / Glasvezel – Een wereld aan mogelijkheden

Glasvezel - Een wereld aan mogelijkheden

Gefeliciteerd! Jullie krijgen glasvezel. Zijn jullie al klaar voor de nieuwe en snellere onlinewereld? Je krijgt sneller en stabieler internet. En dat biedt ruimte voor extra mogelijkheden.

Heb je nog niet aangemeld? Dit kan via de onderstaande knoppen.

Aanmelden zakelijk
Aanmelden particulier

Haal alles uit het razendsnelle internet met de mogelijkheden van ACF Bentveld

1. Online Back-up

Iedere dag, automatisch, een back-up van al jouw documenten, afbeeldingen en administratie naar een lokale back-up schijf en tegelijk naar een datacentrum ergens in Europa. Gewoon de zekerheid dat je kunt terugvallen op een eerder gemaakte back-up van jouw bestanden, ook in geval van brand en diefstal. Maar ook tegen de vele virusbesmetting die momenteel gaande zijn waarna je flink moet betalen om de bestanden terug te kunnen krijgen. Interesse? Vraag vrijblijvend extra informatie aan voor jouw specifieke situatie.

2. Goedkoper bellen voor bedrijven

VoIP – bellen via internet. Voor veel bedrijven betekent een overstap op VoIP een aanzienlijke kostenbesparing en met de komst van glasvezel wordt deze manier van bellen ook voor jou beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld al direct afscheid nemen van de ISDN-lijn en hoeft ook niet te investeren in een dure telefooncentrale. Een online VoIP centrale is uit te breiden met extra nummers, extra toestellen, keuzemenu’s en bijvoorbeeld ook een fax naar e-mail dienst waarbij gestuurde faxen direct in je mailbox terecht komen. VoIP is beschikbaar vanaf één toestel en eigenlijk voor iedere bedrijf een interessant alternatief op de traditionele telefonie. Interesse? Vraag vrijblijvend extra informatie aan voor jouw specifieke situatie.

3. Cameratoezicht

Cameratoezicht wordt, helaas, ook steeds belangrijker. Je wilt tenslotte weten wat er bij jou op het erf of terrein gebeurt en wie er bij jou ‘rondzwerft’. Zonder snelle internet verbinding was dit uiteraard al mogelijk maar met de komst van de snelle glasvezel verbinding kun jij overal ter wereld zien wat er rondom jouw woning of bedrijf gebeurt. Live een oogje in het zeil houden terwijl je zelf niet thuis bent. Interesse? Vraag vrijblijvend extra informatie aan voor jouw specifieke situatie.

4. Werken in de cloud

Werken in de cloud kan op vele manieren. Zo kun je e-mail, agenda’s en contactpersonen onderbrengen in Office 365. Ook kun je de complete serveromgeving van jouw bedrijf onderbrengen in de cloud. Jouw bedrijfsgegevens veilig toegankelijk en altijd beschikbaar! Werken in de cloud betekent eigenlijk dat je de door jou gebruikte diensten of bedrijfsgegevens elders onderbrengt. Het enige wat je nodig hebt is een goed werkende computer, laptop, tablet of smartphone en je kunt werken. Interesse? Vraag vrijblijvend extra informatie aan voor jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van glasvezel? Neem dan vrijblijvend contact op via 0527 85 85 85 of mail naar info@acfbentveld.nl