Surface Go 3

De Surface Go is de meest draagbare Surface 2-in-1 met touchscreen en ideaal te combineren met de type cover. Uiteraard voorzien van de ingebouwde Surface standaard waardoor deze compacte 2-in-1 perfect te gebruiken is als tablet maar ook gebruikt kan worden als volwaardige laptop.

De batterij gaat wel tot 11 uur mee en door de verschillende beschikbare processoren is de zeer compacte Surface krachtig genoeg voor dagelijkse Office werkzaamheden. Het touchscreen van 10.5 inch is haarscherp en perfect te gebruiken voor het kijken van video’s of het werken met Microsoft Office.

Surface Go

De Surface Go 3 met touchscreen is perfect voor je dagelijkse taken en huiswerk en is ontworpen om het beste uit Windows 11 te halen. De compacte 2-in-1 is is geoptimaliseerd voor digitale pen en touch.

De Surface Go is te combineren met verschillende Surface accessoires en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Check welke kleuren er beschikbaar zijn en kies de type-cover en de accessoires die het beste bij jou passen!

Surface Go kleuren

Is de Surface Go te klein voor jouw dagelijkse werkzaamheden? Kijk dan eens op onze productpagina welke Surface modellen er allemaal beschikbaar zijn of kom bij ons langs op het Ecopark in Emmeloord.