Surface Laptop 5
Doe het allemaal in stijl met hoge prestaties en snelheid

Veelzijdig, sneller en veiliger. De nieuwe Surface Laptop 5 is de krachtpatser voor op kantoor en thuis. Dankzij de krachtige batterij kun je de hele dag aan de slag en bovendien doe je dit veel veiliger door het gebruik van Windows Hello en de onboard TPM 2.0 chip.

Uiteraard is de Surface Laptop verkrijgbaar in twee verschillende formaten (13.5 inch en 15 inch) en door de verschillende mogelijke hardware configuraties is er altijd een geschikte Surface Laptop voor jou.

Geniet, door de 720P HD camera, van perfecte videovergaderingen en natuurlijk van optimaal geluid door het Dolby Atmos audio-systeem.

Surface Laptop 5

Uitzonderlijke prestaties

Kiezen voor de Surface Laptop 5 is kiezen voor kracht en stijl. De nieuwe Surface Laptop kan worden uitgevoerd met verschillende Intel processoren welke speciaal zijn aangepast aan de Surface.

Uitzonderlijke prestaties, connectiviteit en draagbaarheid. Welk model je ook kiest. Gamen, foto- of video bewerken, 4K streamen of gewoon je dagelijkse kantoorwerkzaamheden. De nieuwe Surface Laptop is er klaar voor.

Vanzelfsprekend zijn er voor de Surface Laptop verschillende accessoires beschikbaar en kun je de Laptop 5 inzetten op de manier die het beste bij jouw werk past.

Is de Surface Laptop niet helemaal geschikt voor jouw dagelijkse werkzaamheden of ben je toch op zoek naar een wat compacter model? Kijk dan eens op onze productpagina welke Surface modellen er allemaal beschikbaar zijn of kom bij ons langs op het Ecopark in Emmeloord.