Home / Hardware / Microsoft Surface Modellen / Surface Laptop Go

Surface Laptop Go 2

Net aan 1kg aan puur werkplezier! Superlicht, veelzijdig en krachtig – dat is de Surface Laptop Go. Met een 12.4 inch touchscreen, een 11e generatie i5 Intel CoreĀ® processor, een accu die de hele dag mee gaat en een volwaardig toetsenbord is dit de laptop voor dagelijks kantoorgebruik.

Surface Laptop Go

De vernieuwde Laptop Go is speciaal ontwikkeld voor optimaal gebruik voor het hybride werken. Werk net zo makkelijk thuis, bij de klant of op kantoor met het haarscherpe beeldscherm en volledige toetsenbord. De Surface Laptop Go 2 is voorzien van een nieuwe microfoon en een nieuwe HD-camera zodat iedere Teams-vergadering voor jou vlekkeloos zal verlopen.

De compact Surface Laptop is geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 11 en Microsoft 365 en met een batterijduur tot wel 13.5 uur kun je de hele dag vooruit. Door de ingebouwde vingerafdruklezer meld je extra veilig aan via Windows Hello en zorg je voor optimale bescherming van jouw bedrijfsgevoelige informatie.

Surface Laptop Go Teams

Maak je stijl compleet en personaliseer je Surface Laptop Go met de verschillende accessoires zoals het Microsoft Surface Dock, de Surface Headphones, de Surface Earbuds of de nieuwe Microsoft Bluetooth muis die volledig is gemaakt van plastic verzameld uit de oceanen.

Wil je toch liever een laptop en tablet combineren dan is de Surface Go misschien wel het apparaat voor jou. Kijk op onze productpagina voor de verschillende beschikbare Surface modellen of kom langs op het Ecopark in Emmeloord.