Home / Hardware / Microsoft Surface Modellen / Surface Laptop Studio
Surface Laptop Studio
Extreem flexibel

Ontzettend krachtig, ongelooflijk veelzijdig

Laat je creativiteit de vrije loop met Surface Laptop Studio. Dankzij het grensverleggende ontwerp kun je je creativiteit botvieren op het slanke 120Hz PixelSense™ Flow-touchscreen van 14,4 inch.

De Laptop Studio is ontworpen om het beste van Windows 11 te gebruiken. Dankzij het grensverleggende ontwerp kun je moeiteloos schakelen van laptop naar entertainmentmodus en naar creatief canvas.

Surface Laptop Studio

De krachtigste Surface Laptop

Een quad-core 11e generatie Intel® Core™ H Series-processor verwerkt je meest complexe werktaken. Geniet van ongelooflijk veel kracht en prestaties zodat jij je kunt concentreren op de dingen die je graag doet.

Ontwerp, animeer en render

Creëren op topsnelheid. Stap over op de bekroonde Ampere – NVIDIA’s 2e generatie RTX-architectuur, die ray-traced graphics en geavanceerde AI-functies van de NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti mogelijk maakt.

Doe op jouw manier inspiratie op

In de studiomodus schrijf en teken je met ongelooflijke schaduwen en drukgevoeligheid op het levendige  PixelSense™ Flow-touchscreen met Surface Slim Pen 2,* altijd opgeladen en gereed.

* Slim Pen 2 dient los aangeschaft te worden

Het gevoel van pen op papier en meer precisie bij het maken van notities, schetsen en navigeren. Schrijf en teken met ongelooflijke schaduweffecten en uitzonderlijke drukgevoeligheid. Bovendien is het net alsof je in realtime schrijft op het 120Hz PixelSense™ Flow-touchscreen. Het is gewoon de beste digitale-penbeleving tot nu toe!

Is de Surface Laptop Studio niet helemaal geschikt voor jouw dagelijkse werkzaamheden of ben je toch op zoek naar een wat compacter model? Kijk dan eens op onze productpagina welke Surface modellen er allemaal beschikbaar zijn of kom bij ons langs op het Ecopark in Emmeloord.