Surface Pro 7+

Surface Pro 7+ transformeert van laptop tot tablet tot digitaal canvas met de innovatieve, verstelbare standaard. Het is een draagbare en lichtgewicht 2-in-1 zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Met een batterij die tot wel 15 uur meegaat ben je in staat de hele dag te werken zonder te hoeven opladen.

Met een schitterend 12.3 inch PixelSenseâ„¢-aanraakscherm met hoge resolutie welke is voorzien van omgevingslichtdetectie die zich automatisch aanpast aan de lichtomstandigheden voor de beste ervaring.

Microsoft Surface Pro

De Surface Pro 7+ is voorzien van USB-C en USB-A poort zodat je eenvoudig, eventueel door gebruik van een dockingstation, meerdere beeldschermen ander randapparatuur kunt aansluiten.

Verander je Surface Pro 7+ in een laptop met de Surface Pro Type Cover, een volwaardig toetsenbord en bescherming voor je beeldscherm, en maak aantekening of laat je creativiteit de vrije loop met de Surface Pen.

De Microsoft Surface is dus de ideale werkplek voor op kantoor of thuis. Ben je benieuwd welke modellen er nog meer allemaal beschikbaar zijn, welk model er echt goed bij jou past of welke Surface accessoires er goed bij jouw manier van werken passen? Kijk dan op onze productpagina , de officiële productpagina van Microsoft of kom bij ons langs op het Ecopark in Emmeloord!