Home / Microsoft 365 Business Premium – de standaard voor het MKB

Microsoft 365 Business Premium is het meest uitgebreide Microsoft 365 abonnement voor het Midden- en kleinbedrijf. Business Premium biedt alle oplossingen en programma’s om optimaal te kunnen samenwerken aangevuld met een complete set aan beveiligingsproducten en -diensten.  

Door gebruik te maken van Business Premium werk je altijd, overal en bovendien veilig vanuit één abonnement per medewerker. Microsoft 365 Business Premium is wat ons betreft dan ook de standaard voor het MKB.
 

Microsoft 365

Microsoft 365 Business Premium eigenschappen in het kort: 

  • Blijf up-to-date met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en meer.
  • Houd contact met klanten en collega’s met behulp van Outlook, Exchange en Microsoft Teams.
  • Beheer je bestanden vanaf elke locatie met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive per gebruiker.
  • Verdedig je bedrijf tegen geavanceerde cyberbedreigingen met geraffineerde phishing- en ransomwarebeveiliging.
  • Beheer de toegang tot gevoelige informatie met behulp van versleuteling om te voorkomen dat gegevens per ongeluk worden gedeeld.
  • Beveilig apparaten die verbinding maken met je gegevens en help iOS-, Android-, Windows- en MacOS-apparaten veilig en up-to-date te houden.
Microsoft 365 Business Premium

Wil je meer weten over Business Premium en kijken of deze oplossing van Microsoft geschikt is voor jouw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of door ons te bellen op: 0527-858585. Of download onze whitepaper via onderstaand formulier.