Home / Waarom is de Microsoft Surface de ideale metgezel op kantoor?

Microsoft Surface

We verlangen ontzettend veel van onze laptops tegenwoordig. Ze moeten compact, snel, veelzijdig en licht zijn, een fantastisch scherm hebben en een batterij die het lang uithoudt. De Microsoft Surface heeft het allemaal!

De Microsoft Surface is in veel verschillende modellen verkrijgbaar waardoor er eigenlijk voor iedereen wel een geschikte model beschikbaar is. Het is de perfecte combinatie van een krachtige laptop, een tablet met HD-scherm en een revolutionair notebook. De Surface modellen zijn zeer veelzijdig in gebruik, zowel op kantoor, als thuis en onderweg.

Kijk hier welke Surface Modellen er allemaal beschikbaar zijn

Microsoft Surface Pro

Een krachtige laptop voor de veeleisende en mobiele gebruiker

De Surface modellen maken gebruik van de nieuwste Intel-processors en overige krachtige hardware en biedt je het daardoor vermogen dat je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van de meest krachtige softwareprogramma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en zelfs Adobe PhotoShop en Autocad. De Surface is gemaakt voor Windows en Office, dus je werkt in een bekende omgeving met het Windows Startmenu en de programma’s die je kent. De modellen zijn allemaal uitgerust met het krachtige besturingssysteem Windows 10/Windows 11 waarmee je de hele dag efficiënter kunt werken.

Het Type Cover-toetsenbord van de Surface Pro of de Surface Go biedt dezelfde typervaring als een klassiek toetsenbord en beschermt tegelijkertijd het scherm als je onderweg bent. Het glazen touchpad reageert snel en biedt optimale nauwkeurigheid. Natuurlijk kun je voor nog meer gebruiksgemak ook gewoon een muis aansluiten via Bluetooth of de USB-C aansluiting.

De lichtgewicht Surface is met een strak uitgewerkt ontwerp, een doordachte afwerking en een fantastisch hd-scherm jouw metgezel op kantoor of thuis die je toelaat om volop te genieten van je foto’s, filmpjes en alle overige digitale inhoud, zowel privé als zakelijk.

Suface Laptop Studio

Pen en papier? Die heb je niet meer nodig!

Kijk hier welke Surface Modellen er allemaal beschikbaar zijn

Aantekeningen maken tijdens een vergadering. Een document ondertekenen, opmerkingen plaatsen bij een artikel of een geweldig idee schetsen? Pen en papier is niet meer nodig! De Surface is voorzien van een krachtig touchscreen en in combinatie met de Surface-Pen kun je al jouw aantekening en ideeën direct verwerken. De Surface-Pen werkt net zo nauwkeurig als een gewone pen op een vel papier. Het grote voordeel is dat je jouw aantekeningen of schetsen direct digitaal beschikbaar hebt, bijvoorbeeld in OneNote!

Als je handschrift  niet goed leesbaar is, zet je de tekst heel eenvoudig om in getypte tekst. Markeer belangrijke passages in een pdf-bestand en kopieer, plak of versleep tekst met het grootste gemak. Pen en papier kun je in vervolg thuislaten. Teken, noteer en schets met het grootste gemak op je nieuwe Surface!

Ook het creatieve brein kan helemaal los!

Werk je veel met de Adobe Suite en Illustrator? Dan zul je dat met de Surface helemaal geweldig vinden! Adobe heeft de nieuwste versies van zijn software verbeterd in samenwerking met Microsoft zodat je de pen en multitouch (bijvoorbeeld om in te zoomen of een afbeelding te draaien met twee vingers) op de best mogelijke wijze gebruikt. Zo ga je op een heel natuurlijke manier met afbeeldingen aan de slag. Jouw creativiteit kent geen grenzen meer met de Adobe Suite in combinatie met de Surface!

Surface Laptop Studio met Pen

De ideale werkplek voor op kantoor, thuis of onderweg

Werk je graag met meerdere schermen en wil je nog andere accessoires aansluiten? Geen probleem! Sluit je Surface eenvoudig aan op het dockingstation en maak gebruik van twee extra schermen.

Alleen even snel je e-mail checken of een filmpje kijken? Klap je het toetsenbord van je Surface weg en schakel je automatisch over naar tabletmodus. Windows 11 herkent dat je de Surface als tablet wil gebruiken en stelt je voor om de interface aan te passen voor een optimale werking van het touchscreen. Zo wordt het Startmenu en de iconen ietsje groter en bureaubladapps veranderen in tabletapps. Windows 10 en Windows 11 bieden een uitgebreide ondersteuning voor touchbediening. Zo tik je twee keer op een foto om deze te vergroten of veeg je op het scherm naar beneden om door een document te bladeren. In sommige programma’s worden de iconen wat verder uit elkaar geplaatst, zodat je ze eenvoudiger aantikt met je vinger. Vet handig! Ook zijn apps (zoals Microsoft Edge, Word, Excel, PowerPoint en Mail) geoptimaliseerd voor touch.

De Microsoft Surface is dus de ideale werkplek voor op kantoor of thuis. Ben je benieuwd welke modellen er allemaal beschikbaar zijn of welk model er echt goed bij jou past? Kijk dan op onze productpagina of kom bij ons langs op het Ecopark in Emmeloord!

Microsoft Surface Reseller