Home / Cloud / Workspace 365

Wat is Workspace 365?

Workspace 365 is een webgebaseerde, digitale werkplek, die zich automatisch aanpast op basis van iemands rol, locatie, apparaat en browser.  De digitale werkplek biedt iedereen een gepersonaliseerde ervaring. Zo kun je er zeker van zijn dat al jouw relevante applicaties, informatie, communicatie en documenten beschikbaar zijn op de juiste manier en op het juiste moment. Gebruik de werkplek als startpunt of als aanvulling op jouw huidige werkplek.

Schep orde in de chaos en breng wat belangrijk is naar het individu met Workspace 365.

Workspace 365

Met Workspace 365 zie je het laatste nieuws, recente documenten, belangrijke statistieken en jouw favoriete web- en Windows applicaties. Je kunt gemakkelijk jouw documenten openen uit Microsoft 365, OneDrive for Business en je lokale fileserver. Dit stelt je in staat om productief te werken vanaf elk apparaat. Je hebt alleen een browser nodig om veilig jouw online werkplek te bereiken.

Breng alles samen in één werkplek op ieder apparaat

  • Snel inloggen in al je applicaties met één login
  • Veilig werken door gebruik van Multi Factor Authenticatie
  • Realtime samenwerken in al je documenten
  • E-mail en agenda direct inzichtelijk
  • Toegang tot web-, hosted- en lokale applicaties
  • en nog veel meer…..

Workspace 365 brengt al jouw huidige en toekomstige technologieën samen, zodat je alles wat je nodig hebt om te werken op één plek beschikbaar hebt

ACF Bentveld is Workspace 365 partner en kan jouw bedrijf helpen naar een optimale inrichting van jouw portal.  Neem contact met ons op via onderstaande button.