Home / Cloud / Microsoft 365

Microsoft 365 – Wat is Microsoft 365?

Samenwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Microsoft 365. Met Microsoft 365 heb je altijd en overal veilig toegang tot je e-mail, agenda, contactpersonen en documenten*.
Afhankelijk van de functionaliteiten en producten die je nodig hebt is er altijd een geschikte  oplossing voor jouw bedrijf. De diensten zijn in verschillende abonnementsvormen te verkrijgen en alle deze kunnen uiteraard met elkaar worden gecombineerd.

Bekijk hier een handig overzicht met alle verschillende Microsoft 365 abonnementen

``Microsoft 365 is geschikt voor ieder bedrijf``

Betaal alleen voor wat jij nodig hebt

Voor een laag bedrag per maand heb je de beschikking over een professionele e-maildienst met Exchange Online. Heb je daarnaast een betrouwbare opslagdienst nodig waarmee je in bestanden kunt samenwerken met collega’s en op een veilige manier bestanden kunt delen met externen? Dan is een uitbreiding van je abonnement naar Microsoft 365 Business Basic een kleine stap.   

Wil je vervolgens ook nog de beschikking hebben over het complete Officepakket? Dan is Business Standard de juiste oplossing voor jou. Dit pakket wordt geüpdatet naar de nieuwste versie van Microsoft Office zolang het abonnement loopt en is per gebruiker op vijf verschillende apparaten te gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk alleen het Officepakket (inclusief Online opslag) af te nemen. Hiervoor kies je voor Apps For Business. 

Maar DE standaard voor het MKB is Microsoft 365 Business Premium. Met Business Premium krijg je de beschikking over alle producten en diensten uit Microsoft 365 Business Standard aangevuld met een complete beveiligingssuite waarmee je jouw werkplekken en cloudomgeving optimaal kunt beschermen. 

Voordelen Microsoft 365

  • Efficiënter samenwerken en vergaderen  
  • Altijd up-to-date  
  • Bestanden zijn veilig in de Cloud opgeslagen   
  • Altijd en overal toegang tot je bestanden   
  • Schaalbaar naar wens – dus voorspelbare kosten
  • Goed te beveiligen met Twee Factor Authenticatie en ESET Cloud Office Security
  • Optimaal te combineren met de Workspace 365 portal

Gecertificeerd partner

ACF Bentveld is gespecialiseerd en gecertificeerd in Microsoft 365. Wij helpen je graag verder met de keuze voor het juiste pakket voor jou!  

Microsoft 365