Home / Security / ACF Protect
Security

ICT beveiliging is belangrijk, gewoon essentieel voor ieder bedrijf, dus ook voor jouw bedrijf! Met ACF Protect zorgen wij voor een veiligere werkplek en/of cloudomgeving. Door actieve monitoring van jouw werkplek(ken) en/of server(s) te combineren met de geavanceerde antimalware oplossingen van ESET zorgen wij voor een veilige, up-to-date en beschikbare werkplek of ICT-omgeving.

(Aanstaande) Problemen op jouw werkplek of server(s) worden direct in ons monitoring portal gemeld en er wordt automatisch een ticket van het probleem aangemaakt. Onze servicedesk wordt hierdoor direct geattendeerd en gaan dus meteen voor je aan de slag. Vaak kunnen problemen dan al worden verholpen voordat jij en je collega’s er echt last van hebben.

Voordelen van ACF Protect

 • Door actieve monitoring worden problemen sneller verholpen;
 • Een veiligere werkplek door automatische updates en patchmanagement;
 • Een veel betere bescherming tegen virussen en malware;
 • Minder ICT uitval dus een veel hogere productiviteit.

Met ACF Protect zorgen wij voor een productieve, beschikbare en veilige werkplek.

ACF Protect Basic
(Specificaties)

ACF Protect Standard
(Specificaties)

ACF Protect Premium
(Specificaties)

Antivirus & antimalware

Monitoring & updates

Encryptie

Geavanceerde detectie via de cloud

E-mail beveiliging

Klik op Specificaties voor inhoudelijke informatie over de verschillende producten en diensten.

Ben je ZZP-er of heb je een bedrijf met vele tientallen of zelfs honderden werkplekken – er is altijd een geschikte ACF Protect bundel voor jouw bedrijf!

Wil je meer weten? Klik op de knop onderaan deze pagina en neem contact met ons op!

ACF Protect - Specificaties

Met ACF Protect Basic zorg je voor een veiligere werkplek. ACF Protect Basic bestaat uit RMM*-software aangevuld met geavanceerde antimalware en antivirus. Deze programma’s zijn direct aan elkaar gekoppeld zodat mogelijke besmettingen snel worden getraceerd en wij sneller kunnen handelen in geval van problemen. Onderstaand geven we je meer uitleg over de verschillende onderdelen van ACF Protect Basic.

RMM software
RMM is de afkorting van Remote Management en Monitoring.  Wij gebruiken deze software voor:

 • Realtime Monitoring en alarmering: RMM software kan de integriteit van afzonderlijke systemen (zoals computers, laptops of servers) of van volledige netwerken in de gaten houden. Onze servicedesk wordt gewaarschuwd over potentiële problemen voordat deze daadwerkelijk problemen of onderbrekingen veroorzaken. Hierdoor kunnen wij sneller handelen en problemen vaak al oplossen voordat ze daadwerkelijk een probleem worden.
 • Extern onderhoud en problemen oplossen achter de schermen: Met RMM Software kunnen wij updates beheren, scripts uitvoeren en (natuurlijk pas na akkoord van de klant) systemen overnemen om problemen op te lossen. Het is zelfs mogelijk dat wij extern verbinding maken met de systemen om problemen op te lossen of aanstaande problemen te corrigeren zonder onderbrekingen voor de eindgebruiker.
 • Automatisering van beheer: veel voorkomende en repeterende taken kunnen vaak worden geautomatiseerd. Dat geldt ook voor een deel van de ICT-beheerwerkzaamheden. Met onze RMM software kunnen wij veel taken automatiseren en ook veel voorkomende problemen geautomatiseerd oplossen. Dit scheelt ons tijd en jou daardoor ook. Systemen zijn beter beschikbaar en sneller weer online na een probleem.

Endpoint Protection
Het tweede belangrijke onderdeel van ACF Protect Basic is ESET Protect Entry. Met ESET Protect Entry omvat de volgende beveiligingsproducten:

 • Security Management: Beveiligingsbeheer op afstand. Via het monitoringportal wordt de status van de beveiliging van jouw werkplek(ken) of server(s) nauwlettend in de gaten gehouden. Zijn de machines up-to-date, is er een up-to-date antimalware actief etc. etc.
 • Beveiliging voor Endpoints: Geavanceerde antimalware en antivirus voor computers, laptops, mobiele apparaten en servers.
 • File Security: Realtime beveiliging voor alle bestanden binnen het bedrijf.

ACF Protect Basic is de basis qua ICT beveiliging waar, volgens ons, ieder bedrijf minimaal aan zou moeten voldoen.

Wil je een betere beveiliging? Kijk dan eens naar ACF Protect Standard of ACF Protect Premium!

Met ACF Protect Standard zorg je voor een nog veiligere werkplek. Dit pakket bestaat uit alle onderdelen van ACF Protect Basic (Realtime Monitoring en alarmering aangevuld met geavanceerde antimalware) aangevuld met de volgende diensten en/of producten:

 • Encryptie: Full Disk Encryption versleutelt systeemschijven, partities en volledige stations om alles wat op elke pc of laptop is opgeslagen te vergrendelen en te beveiligen. Verlies je de laptop of wordt deze gestolen dan is de data op de harde schijf van het apparaat volledig onleesbaar (versleutelt) voor onbevoegden. De data is pas bruikbaar wanneer de sleutel (die alleen bij jou bekend is) is ingevoerd.
 • Cloud Sandboxing: Cloud Sandboxing biedt een krachtige, geïsoleerde testomgeving waarin een verdacht programma wordt uitgevoerd en het gedrag ervan op geautomatiseerde wijze wordt geobserveerd, geanalyseerd en gerapporteerd. Het biedt bescherming buiten het eigen netwerk om te voorkomen dat ransomware of een zero-day binnen een productieomgeving wordt uitgevoerd. Cloud Sandboxing is uitbreiding op de geavanceerde antimalware oplossingen in ACF Protect Basic. Onbekende programma’s worden door deze oplossing in een cloudomgeving geactiveerd en getest en pas op jouw computer vrijgegeven wanneer er in die cloudomgeving geen problemen mee ontstaan.

ACF Protect Standard biedt een nog betere beveiliging dan ACF Protect Basic en is, wat ons betreft, de standaard wat betreft beveiliging voor bedrijven die informatiebeveiliging ook serieus nemen.

Gebruik je Office 365 of Microsoft 365 en wil je ook jouw cloudomgeving vrij houden van malware, phishing en virussen dan is ACF Protect Premium de oplossing voor jouw bedrijf.

Heeft jouw bedrijf nog een eigen e-mail server (Exchange) of gebruik je Microsoft 365 (of Office 365) dan is ACF Protect Premium de beveiligingsoplossing voor jouw bedrijf. Naast alle onderdelen van het Standardpakket biedt het Premium-pakket de volgende extra beveiliging:

 • Mailbeveiliging: Geavanceerde beveiliging voor jouw eigen e-mail (Exchange) server op locatie. Blokkeert alle spam en malware op serverniveau om te voorkomen dat deze de inboxen van gebruikers bereiken.
 • Cloud Office Security: Biedt geavanceerde preventieve beveiliging voor Microsoft 365-applicaties tegen malware, spam en phishingaanvallen. Geoptimaliseerde beveiliging voor Exchange Online (e-mail via Office 365), SharePoint Online, Microsoft Teams en OneDrive For Business.

Door gebruik te maken van het Premiumpakket zorg je ervoor dat ook jouw cloudomgeving veilig is tegen malware, ransomware, phishing en spam. Je zorgt er hiermee al voor dat mogelijke besmettingen al in de cloudomgeving wordt ontdekt en niet in jouw bedrijfsnetwerk terecht kan komen.