Home / Security / ESET / ESET Endpoint Encryption

ESET Endpoint Encryption

Encryptie is het versleutelen van (een deel van) de harde schijf van jouw computer of laptop met als doel het onleesbaar maken van de gegevens op die harde schijf voor kwaadwillenden. Met ESET Endpoint Encryption Pro krijg je de beschikking over een eenvoudige maar zeer uitgebreide oplossing om jouw gegevens optimaal te beschermen. Door het ingeven van een sleutel (lees: code) kun je snel en eenvoudig de gegevens op de harde schijf van jouw computer leesbaar maken. Voor iemand zonder die sleutel zijn de gegevens op de harde schijf volledig onleesbaar.

Minimale interactie - optimale bescherming

Bescherm bestanden en e-mailcommunicatie van uw bedrijf met eenvoudige, krachtige encryptie voor bedrijven van elke omvang. Op de computers en laptops is minimale interactie van de gebruiker nodig, wat compliance in de hand werkt en zorgt voor betere beveiliging van uw bedrijfsgegevens, allemaal met één MSI-pakket. Aan de serverkant is het eenvoudig gebruikers en endpoints te beheren en de beveiliging van uw bedrijf uit te breiden tot buiten de rand van uw netwerk, zoals mobiele en externe partijen.

De AVG hanteert aanzienlijke boetes voor organisaties die gegevens van hun gebruikers niet adequaat beschermen. Encryptie is een bewezen oplossing voor de bescherming van die gegevens.