Home / Actueel / ACF Bentveld: Jouw Microsoft Partner voor Moderne Werkplekken

Bij ACF Bentveld zetten we ons al vele jaren in om jou de beste technologische oplossingen te bieden. We werken hiervoor samen met verschillende partner die allen, in onze ogen, de beste diensten en producten leveren die geschikt zijn voor onze klanten. Eén van die partners is Microsoft en de afgelopen jaren waren wij al Microsoft Silver Partner. Eind 2022 heeft Microsoft haar partnerprogramma vernieuwd om beter aan te sluiten bij de veranderende behoeften van haar klanten en partners. Deze update heeft ons de kans geboden om ons partnerschap met Microsoft naar een hoger niveau te tillen.

Dankzij de inzet van ons team, de certificeringen die zij hebben gehaald en de wijze waarop wij onze klantomgevingen inrichten en onderhouden hebben ons geleid naar een (voor ons) bijzondere mijlpaal – we zijn nu officieel Microsoft Solutions Partner Modern Work!

Microsoft Solutions Partner Modern Work

Wat houdt ons partnerschap in?

Als Microsoft Solutions Partner Modern Work, leggen we de focus op diensten die de moderne werkplek verbeteren. Dit omvat onder andere oplossingen zoals Microsoft 365, die essentieel zijn geworden voor veel van onze klanten. We streven ernaar om jouw werkplekken te moderniseren, efficiënter te maken en jou te ondersteunen bij het optimaal benutten van de krachtige tools en technologieën die Microsoft te bieden heeft.

Voordelen voor onze klanten

Onze toetreding tot het Microsoft Solutions Partner-programma biedt tal van voordelen voor jou:

  1. Hoogwaardige dienstverlening: Als Solution Partner streven we naar dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden die Microsoft van haar partners verwacht. Je kunt erop vertrouwen dat wij de best mogelijke service leveren.
  2. Diepgaande expertise: Ons team beschikt over diepgaande kennis van de verschillende Microsoft producten en diensten. We begrijpen de complexiteit en de mogelijkheden van deze technologieën, en we zijn toegewijd om deze kennis te gebruiken om jouw bedrijf te laten groeien.
  3. Up-to-date blijven: De wereld van technologie staat nooit stil, en wij ook niet. Ons team blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het Microsoft-ecosysteem, zodat we jou altijd de meest actuele en relevante oplossingen kunnen bieden.
  4. Directe toegang tot Microsoft: Als Solution Partner hebben we directe toegang tot Microsoft. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen, problemen kunnen oplossen en jouw vragen kunnen beantwoorden met de ondersteuning van Microsoft zelf.

Wij zijn verheugd over ons nieuwe partnerschap als Microsoft Solutions Partner Modern Work en kijken ernaar uit om met jou samen te werken om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Of je nu op zoek bent naar advies, implementatie of onderhoud van Microsoft-technologieën, je kunt erop vertrouwen dat ACF Bentveld de juiste partner is voor al jouw behoeften.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te bespreken hoe we jouw moderne werkplek kunnen transformeren en optimaliseren. We kijken ernaar uit om van je te horen!